Comenzi telefonice:0724.144.088
Magazin online de parfumuri
si produse cosmetice
cu posibilitate de cumparare
atat en-detail cat si en-gross.

Despre noi

Firma Pierre Parfums & Cosmetics este o societate comercială privată, care s-a înfinţat în anul 1993, avand ca principal obiect de activitate  comercializarea de produse cosmetice şi produse de curăţenie.

După anul 1998 ne-am redimensionat capacităţile de distribuţie şi administrative din dorinţa de a ne adapta  nevoilor specifice pieţei.

Sediul societatii este in prezent in Craiova str. Bariera Valcii nr. 251.

Ne desfăşuram activitatea în cinci judeţe (DOLJ, OLT, GORJ, MEHEDINŢI, VALCEA, HUNEDOARA ) insemnand regiunea OLTENIA si deţinem în momentul de faţă două puncte de lucru: unul în Craiova şi unul în Petroşani. Avem de asemenea si 2 magazine de prezentare, unul in Lupeni si unul in Craiova.   

Produsele pe care le distribuim sunt produse de calitate  de la brand-uri cunoscute în domeniu, ca : MALIZIA, INTENSA, ABA, MONTE BIANCO, POXIPOL, BENCKISER, MILTON LLOYD, FISSI FIRENZE, ALIX AVIEN, HAYAT, SANO.

În ultimii doi ani am dezvoltat şi comerţul intracomunitar importand din Anglia gama de parfumerie Milton Lloyd si din Italia gama de sapunuri naturale, pe baza de ulei de masline, FISSI by SAPONERIA MARIO FISSI FIRENZE.

În acest moment firma PIERRE  PARFUMS & COSMETICS  DISTRIBUTIONS  îşi dezvoltă activitatea de producţie de pungi de hartie, cutii şi ambalaje de carton.

Pentru viitor, ne propunem sa ne dezvoltam reţeaua de distribuţie şi logistică şi de asemenea sa ne diversificam activităţile.