Comenzi telefonice:0724.144.088
Magazin online de parfumuri
si produse cosmetice
cu posibilitate de cumparare
atat en-detail cat si en-gross.
Parfum Bondage Out 50ml

Parfum Bondage Out 50ml

25,00 lei

Categorie:
Printeaza

Comanda telefonica

  • 0730.066.726
  • office@pierre.ro

Descriere Produs

Parfum Bondage Out 50ml

Parfum Bondage Out 50ml, este produs de parfumeria londoneza Milton Lloyd si este un parfum cu o tonalitate proaspata masculina. Notele de top ale acestui parfum sunt de anason si grapefruit. Notele de mijloc se imbina intre esenta de zmeura si lavanda pe o baza calda de lemn uscat. Aceasta combinatie face parfumul Bondage Out sa fie special si foarte masculin. Si da, miroase scump fiind o alegere potrivita pentru a completa tinuta unui barbat cu stil si eleganta.

O firma cu tradiție în producția de parfumuri, înființată în 1975, Milton Lloyd, oferă cele mai bune parfumuri la cele mai mici prețuri. Milton Lloyd produce parfumuri excelente la prețuri avantajoase datorită focusării lor pe calitate și persistență și mai puțin pe ambalaj și promovare. Se bazează foarte mult pe reacțiile și recomandările clienților dovedindu-se a fii o modalitate excelentă de promovare și feedback. Milton Lloyd achiziționează numai uleiuri de cea mai bună calitate și persistență. Uleiurile sunt folosite în cele mai mari concentrații pentru a asigura satisfacția clientului. Toate produsele lor sunt fabricate în Anglia.

| Produse 100% Originale | Pierre Parfums & Cosmetics Distribution |

Distribuitor: Reckitt Benckiser, ABA Ro, Sano, Picatura, Poxipol, Poxilina, Farmec, Alix Avien, Kallos, Monte Bianco, Hayat
Importator: Milton-Lloyd LTD, Saponeria Mario Fissi Firenze

Informații adiționale

Producător

Milton Lloyd

Brand

Bondage

Tip produs

Apă de toaletă

Gramaj

50ml

Pentru

Bărbați

Opinii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Parfum Bondage Out 50ml”