Comenzi telefonice:0724.144.088
Magazin online de parfumuri
si produse cosmetice
cu posibilitate de cumparare
atat en-detail cat si en-gross.
Parfum Colour Me Midnight Blue 50ml

Parfum Colour Me Midnight Blue 50ml

30,00 lei

Categorie:
Printeaza

Comanda telefonica

  • 0730.066.726
  • office@pierre.ro

Descriere Produs

Parfum Colour Me Midnight Blue 50ml

Parfum Colour Me Midnight Blue este produs de parfumeria londoneza Milton Lloyd. Note proaspete de top, verzi, cu stralucirea acordurilor curate, clare si racoritoare ale lavandei usor mentolate. Parfum Colour Me Midnight Blue contine o picanta si revigoranta nota masculina.  Ea este completata de un bogat, calduros si difuz vetiver si de o baza lemnoasa cu mosc. Parfumul Colour Me Midnight Blue  este, in cea mai mare parte, un parfum cu o nota dulceaga, desi cu siguranta nu poate fi un parfum unisex. Se recomanda, in special, folosirea lui ca parfum de seara. Persista pana la 10 ore, si da, miroase scump.

O firma cu tradiție în producția de parfumuri, înființată în 1975, Milton Lloyd, oferă cele mai bune parfumuri la cele mai mici prețuri. Milton Lloyd produce parfumuri excelente la prețuri avantajoase datorită focusării lor pe calitate și persistență și mai puțin pe ambalaj și promovare. Se bazează foarte mult pe reacțiile și recomandările clienților dovedindu-se a fii o modalitate excelentă de promovare și feedback. Milton Lloyd achiziționează numai uleiuri de cea mai bună calitate și persistență. Uleiurile sunt folosite în cele mai mari concentrații pentru a asigura satisfacția clientului. Toate produsele lor sunt fabricate în Anglia.

| Produse 100% Originale | Pierre Parfums & Cosmetics Distribution |

Distribuitor: Reckitt Benckiser, ABA Ro, Sano, Picatura, Poxipol, Poxilina, Farmec, Alix Avien, Kallos, Monte Bianco, Hayat
Importator: Milton-Lloyd LTD, Saponeria Mario Fissi Firenze

Informații adiționale

Producător

Milton Lloyd

Brand

Colour Me

Gramaj

50ml

Tip produs

Apă de toaletă

Pentru

Bărbați

Opinii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Parfum Colour Me Midnight Blue 50ml”