Comenzi telefonice:0724.144.088
Magazin online de parfumuri
si produse cosmetice
cu posibilitate de cumparare
atat en-detail cat si en-gross.
Parfum Dama Bondage Temptation 50ml

Parfum Dama Bondage Temptation 50ml

25,00 lei

Categorie:
Printeaza

Comanda telefonica

  • 0730.066.726
  • office@pierre.ro

Descriere Produs

Parfum Dama Bondage Temptation 50ml

Parfum dama Bondage Temptation produs de parfumeria londoneză Milton Lloyd. Este un parfum incitant cu o notă de top proaspătă spumantă formată din esența a două citrice, portocală amară din Africa și portocală dulce din Italia. Parfumul de damă Bondage Temptation este accentuat de o notă de ghimbir și o notă de mijloc de iasomie caldă, completată cu musk, trandafir și ambră. Parfumul de damă Bondage Temptation poate completa o ținuta feminină cu stil.

O firma cu tradiție în producția de parfumuri, înființată în 1975, Milton Lloyd, oferă cele mai bune parfumuri la cele mai mici prețuri. Milton Lloyd produce parfumuri excelente la prețuri avantajoase datorită focusării lor pe calitate și persistență și mai puțin pe ambalaj și promovare. Se bazează foarte mult pe reacțiile și recomandările clienților dovedindu-se a fii o modalitate excelentă de promovare și feedback. Milton Lloyd achiziționează numai uleiuri de cea mai bună calitate și persistență. Uleiurile sunt folosite în cele mai mari concentrații pentru a asigura satisfacția clientului. Toate produsele lor sunt fabricate în Anglia.

| Produse 100% Originale | Pierre Parfums & Cosmetics Distribution |

Distribuitor: Reckitt Benckiser, ABA Ro, Sano, Picatura, Poxipol, Poxilina, Farmec, Alix Avien, Kallos, Monte Bianco, Hayat
Importator: Milton-Lloyd LTD, Saponeria Mario Fissi Firenze

Informații adiționale

Producător

Milton Lloyd

Brand

Bondage

Tip produs

Parfum de toaletă

Gramaj

50ml

Pentru

Femei

Opinii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Parfum Dama Bondage Temptation 50ml”