Comenzi telefonice:0724.144.088
Magazin online de parfumuri
si produse cosmetice
cu posibilitate de cumparare
atat en-detail cat si en-gross.
Parfum Dama Tatti 50ml

Parfum Dama Tatti 50ml

25,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:
Printeaza

Comanda telefonica

  • 0730.066.726
  • office@pierre.ro

Descriere Produs

Parfum Dama Tatti 50ml

Parfum dama Tatti 50ml, produs de parfumeria londoneză Milton Lloyd este un parfum foarte feminin. Abundă în note spumante de mere verzi și note de top de coacaze iar floarea de portocal îl ridicî spre eleganță. Nota de bază este completată subtil de lemnul de santal, musk și vanilie. Parfumul de damă Tatti este un parfum elegant ce completează cu succes ținuta unei femei, adăungându-i feminitate și bun gust. Merită încercat!

O firma cu tradiție în producția de parfumuri, înființată în 1975, Milton Lloyd, oferă cele mai bune parfumuri la cele mai mici prețuri. Milton Lloyd produce parfumuri excelente la prețuri avantajoase datorită focusării lor pe calitate și persistență și mai puțin pe ambalaj și promovare. Se bazează foarte mult pe reacțiile și recomandările clienților dovedindu-se a fii o modalitate excelentă de promovare și feedback. Milton Lloyd achiziționează numai uleiuri de cea mai bună calitate și persistență. Uleiurile sunt folosite în cele mai mari concentrații pentru a asigura satisfacția clientului. Toate produsele lor sunt fabricate în Anglia.

| Produse 100% Originale | Pierre Parfums & Cosmetics Distribution |

Distribuitor: Reckitt Benckiser, ABA Ro, Sano, Picatura, Poxipol, Poxilina, Farmec, Alix Avien, Kallos, Monte Bianco, Hayat
Importator: Milton-Lloyd LTD, Saponeria Mario Fissi Firenze

Informații adiționale

Producător

Milton Lloyd

Brand

Milton Lloyd

Tip produs

Apă de parfum

Gramaj

50ml

Pentru

Femei

Opinii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Parfum Dama Tatti 50ml”